Mager

Vanmorgen met miser opgestaan en met echte regen vertrokken. Zware grijze wolken tegen de berghelling. We herkenden er helemaal geen Griekenland meer in. Ruim 250 km voor de boeg naar Thessaloniki. Na een uurtje werd het droog, maar het werd geen moment echt geweldig vandaag. Niet qua weer en niet qua landschap. We reden na zo’n 130km rijden notabene langs de Olympus, de verblijfplaats van Zeus, maar helaas helemaal in de wolken gehuld.

Olympus in nevelen gehuld

Het was eenvoudig rijden, grotendeels snelweg A1. En de snelweg is hier in Griekenland iedere keer heel erg rustig. Cruise control aan en karren maar. Maar als je dan in de buurt van de grote stad komt is het over met de pret. Wegopbreking en dus files. En we moesten in een grote boog om Thessaloniki heen. En dan denk je bij de camperplaats aangekomen te zijn, is er helemaal niks. Foutje in de communicatie tussen Campercontact App en de Garmin. Want als we dan alsnog direct via de Garmin de camperplaats invoeren blijkt dat we 17km te ver zijn gereden. Soms gaat het allemaal even niet van een leien dakje.

Route 1 mei

We zijn er gekomen, nu nog kijken of morgen een beetje in het centrum van Thessalonikki kunnen komen, de volgende uitdaging.


4 gedachtes over “Mager

  1. anne steentjes mei 1, 2024 / 9:05 pm

    Ja dat mooie weer was eindelijk hier! Wij hebben van het heerlijke weer vandaag genoten, maar dat doen we dagelijks ook van jouw blogspot!

    • leovankoppen mei 2, 2024 / 7:56 am

      Hopelijk hebben we de komende dagen beiden mooi weer. 😎 Vandaag begint weer als vanouds

  2. Jan en Jeanne mei 1, 2024 / 9:15 pm

    Zeker genieten hier. Alles groeit en bloeit als men een fietstochtje maakt. Alhoewel ik nog geen foto van de tuin 🪴 heb. Jan heeft gisteren de druiven 🍇 gebonden en nu is het wachten op de krent. Alles goed hier!

    • leovankoppen mei 2, 2024 / 7:57 am

      Ok goed nieuws, tegen de tijd van de krent verwachten we weer thuis te zijn

Geef een reactie