Zelfisolatie

Het onvermijdelijke is gebeurd, Gerda test ook positief. Dat was wel te verwachten en had ik ook al voorspeld. Nou ja, zoals voorgenomen dus extra reden om in de eigen kampeerbubbel blijven. De korte vandaag rit leidt ons naar Montgeard, een stukje onder Toulouse. De camping biedt heel veel mogelijkheden om geïsoleerd te leven, want er zijn nauwelijks andere bezoekers. Daarbij wordt er hard gewerkt aan de upgrade voor het nieuwe seizoen. De camping ligt aan een mooi meertje en op zondag is een wandeling rond het meer blijkbaar de uitdaging voor de plaatselijke bevolking. Alle leeftijden passeren ons in allerlei verschillende groepssamenstellingen. Uiteraard houden we, vergezelt van een beleefd bonjour, meer dan voldoende afstand.

De volgende dag wordt besteed aan het kuisen van de camper. Zowel binnen- als buitenkant worden onderhanden genomen. Het voorfront is na het verwijderen van alle insectenlichamen een halve centimeter korter geworden. We kunnen met een schone camper Spanje in!

Vandaag, maandag, is er sprake van een weersomslag, de zon komt nog maar nauwelijks door de wolkensluiers en ook de wind trekt wat aan waardoor het kouder aanvoelt. De weersverwachtingen voor Spanje zijn nog niet geweldig. Ook de komende dagen nog wel wat regen en nog zeker geen zomer. Zolang we niet wegspoelen zoals andere camperaars die we onderweg spraken dat wel ervaren hebben, dan valt het nog mee. En op kou kan je je kleden! Morgen gaan we verder en komen we eindelijk in Spanje aan en kan de rondreis beginnen.

3 gedachtes over “Zelfisolatie

  1. Jeanne van Koppen maart 31, 2022 / 7:01 pm

    Ja, het is dus toch gekomen. Vergezeld door een extra medereiziger maken jullie de tijd toch productief door. Heerlijk hè als het huisje weer gekuist is. Geef een heerlijk gevoel 🤪

    • leovankoppen maart 31, 2022 / 5:05 pm

      Ja, maar na de regen van gisteren en vandaag kunnen we bijna weer opnieuw beginnen..

Geef een reactie