Viva vacance, viva la France

Vrij onverwacht zitten we dan ineens in Frankrijk. Oorspronkelijk had ik hier een aantal verhalen gedeeld over Peru. Die reis was geboekt voor april 2020 en ook betaald :-(. Over de redenen hoef ik niet uit te wijden, dat lijkt me wel duidelijk. De Corona pandemie heeft dus ook bij ons veel impact gehad, zij het dat een “luxe impact” is. Niet alleen de de reisbestemming is gewijzigd, maar ook onze manier van reizen. Meer dan een jaar in een lock down spaart verre reizen en ook geld uit. Nu we dankzij de vaccinaties weer beetje bij beetje terug kunnen keren maar het nieuwe normaal worden reizen ook weer mogelijk. Daarom hebben we ons coronaspaargeld maar gebruikt om op een comfortabele wijze op reis te kunnen gaan. We zijn sinds deze maand een camper rijker en die moet natuurlijk direct uitgeprobeerd worden. Dus hebben we het besluit genomen om af te reizen naar een plek waar de zomer voortduurt. Koers ZUID, bestemming Cote d’Azur. De komende weken ga ik onze ervaringen via deze blog delen.

2 gedachtes over “Viva vacance, viva la France

  1. anne steentjes september 30, 2021 / 8:27 am

    Wat leuk dat we jullie weer kunnen volgen. Gisteren was het hier ineens herfst, harde wind en regenbuien, moest aan jullie denken, zouden ze al verder zijn gezakt naar het zuiden?!

    • leovankoppen september 30, 2021 / 7:29 am

      Beetje wisselend weer, maar redelijke temperatuur. Vandaag veel zon maar lagere temperatuur door noorden wind. Zitten nu onder Lyon en gaan straks de Ardeche in.

Geef een reactie