Cyber access

De toegang tot cyberspace is zeer beperkt gebleven de afgelopen dagen. Mijn bijdragen van de afgelopen week heb ik opgespaard en alsnog in een serie gepost. De foto’s in een aantal verhalen ontbreken nog en dat heeft ook te maken met de slechte toegang tot my cyberspaces, ik kan mijn foto’s vanwege het trage internet niet uploaden. Ik wilde mijn trouwe lezers niet kwijtraken daarom nu maar even een paar verhalen in “kale”vorm. De foto’s plak ik er later nog in, dus stay tuned.

BTW het ontbreken van cyber access weerhoudt mij er geenszins van te genieten van die fantastische natuur hier. Zie ook de updates via Facebook voor wat foto’s. De verhalen volgen nog.

 

2 gedachtes over “Cyber access

  1. Peter Willems mei 27, 2018 / 2:12 pm

    Facebook? So very 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s