Manager

Mooi verhaal Mark, maar de manager geeft in het verhaal de artiest toch wel de nodige ruimte. Het valt dus wel mee.

Nooit niks

Onze jongste had een eerste repetitie gehad samen met een pianiste. Ze gaan een optreden verzorgen tijdens een evenement in TivoliVredenburg. De muziekdocent heeft een paar keer benadrukt dat hij een getalenteerd trompettist is. Ze heeft al eens een jeugdorkest aangeraden, wat helaas niet in zijn straatje bleek te passen. Voor de halfjaarlijkse voorspeelavonden zoekt ze voor hem uitdagende stukken uit. Nu heeft ze dit geregeld. Ik ben al trots zonder dat hij een noot gespeeld heeft.

Aansluitend aten we in de stad. Het was de avond voor Koningsdag. We kwamen er niet onderuit om na het diner even over de vrijmarkt te lopen. Bij de eerste stappen langs de kleedjes met rommel opperde ik dat Meck wel wat kon spelen. Dat vond hij op zich leuk, maar hij had nauwelijks bladmuziek bij zich en geen muziekstandaard. Morgen dan, was al snel het plan.

Ter voorbereiding kocht ik bij een…

View original post 353 woorden meer

3 gedachtes over “Manager

 1. Peter Willems mei 13, 2018 / 9:38 am

  Als je gaat wandelen, kom je die beren toch ook tegen? Wat doe ja dan?

  • leovankoppen mei 14, 2018 / 3:39 am

   Nog niet tegengekomen, althans niet dat ik me bewust van ben geweest. Algemene regel is om te zorgen dat zij jou het eerst in de gaten hebben en dat ze niet van je schrikken. Dan nemen zij een andere route…. (hoop je dan)

 2. Peter Willems mei 13, 2018 / 9:53 am

  De foto van die beer is trouwens wel heel erg gaaf. Staat nu ook bovenaan de blog. Top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s